Σημαντική αύξηση πωλήσεων και κερδών το 2020

Αθήνα, 20 Απριλίου 2021

Δελτίο τύπου

DD SYNERGY Α.Ε.

Σημαντική αύξηση πωλήσεων και κερδών το 2020

Μια ακόμη χρονιά σημαντικής ανάπτυξης ολοκληρώθηκε για την εταιρία πληροφορικής DD SYNERGY. Αναλυτικά,  ο κύκλος εργασιών της εταιρίας ξεπέρασε τα 2,7 εκατομμύρια Ευρώ, αυξημένος κατά 2,5% από τον αντίστοιχο του 2019 ενώ τα καθαρά προ φόρων κέρδη ανήλθαν σε 391 χιλιάδες Ευρώ, σημειώνοντας τεράστια αύξηση 365% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Το λειτουργικό αποτέλεσμα της DD SYNERGY ανήλθε το 2020 σε 592 χιλιάδες Ευρώ αυξημένο κατά 106% σε σχέση με το 2019, ενώ τα ταμειακά διαθέσιμα της εταιρίας ανέρχονται σε 367 χιλιάδες Ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο των εσόδων της DD SYNERGY προέρχεται από παροχή υπηρεσιών, με κεντρικό άξονα το λογισμικό SAP. Η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής εδώ και 22 χρόνια και αποτελεί Gold Partner της SAP στην Ελλάδα. Η DD SYNERGY έχει ήδη δημιουργήσει μια σημαντική εγκατεστημένη βάση σημαντικών πελατών που συνεχώς υλοποιούν επενδύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού.

Σύμφωνα με τον Services Director της εταιρίας κ. Γιώργο Σερφιώτη, «…το 2021 θα αποτελέσει ίσως τη σημαντικότερη χρονιά για την DD SYNERGY.  Η SAP παγκοσμίως αναπτύσσει τα προϊόντα της και εμείς ως Gold Partner υλοποιούμε έργα με τις λύσεις SAP S/4 HANA και SAP Business One που αποτελούν εφαρμογές αιχμής για τις μεγάλες και μικρομεσαίες εταιρίες της ελληνικής αγοράς σε όλους τους κλάδους. Για το 2021 προβλέπεται περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας, ο κύκλος εργασιών αναμένεται να ξεπεράσει τα 3,2 εκατομμύρια Ευρώ ενώ το λειτουργικό αποτέλεσμα θα φτάσει τις 700 χιλιάδες Ευρώ. Έχουμε ήδη ετοιμάσει πενταετές πλάνο ανάπτυξης της εταιρίας, με ανάπτυξη εφαρμογών στην πλατφόρμα της SAP και αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας για να ανταποκριθούμε στην αυξημένη ζήτηση της αγοράς.».